top of page
נטע גרנות
"תזונה עתידנית" - הצצה לחדשנויות שמייצרות את עתיד המזון והתזונה
מה יאכלו הנינים שלנו וכיצד המזון שאנו אוכלים יכול להציל את העולם.
בהרצאה חוויתית ואינטראקטיבית נראה כיצד תחומי החדשנות בעולם המזון עונים על אתגרים גלובליים. נסקור דוגמאות למיזמים, חידושים והמצאות שנמצאים בתהליכי פיתוח שונים ונבין את הפוטנציאל שלהם לשינויים אקולוגיים, חברתיים ואישיים.
אודות המרצה
נטע גרנות היא דינאמו של חדשנות. למעלה מ-25 שנה היא ניהלה צוותים טכנולוגים בענף המזון. היתה סמנכ"ל מו"פ של חברת מטרנה, טכנולוגית ראשית של טבעול בארץ ובפעילות הגלובלית, ומנהלת החדשנות המצויינות העסקית של אסם-נסטלה. לנטע תארים בהנדסת מזון ובמנהל עסקים וכיום היא דוקטורנטית בתחום החדשנות בתחום הפודטק.
מרצים נוספים שיעניינו אותך
bottom of page